آیا شانسی برای صادرات تجهیزات پزشکی ایران به برزیل وجود دارد؟
صادرات تجهیزات پزشکی ایران به برزیل – بخش تجهیزات پزشکی برزیل، مهمترین بازار تجهیزات پزشکی در منطقه آمریکای لاتین و در میان 10 حوزه برتر بازار تجهیزات پزشکی در جهان محسوب میشود. بازار وسایل پزشکی برزیل تا سال 2020 به 13.1 میلیارد دلار میرسد و موقعیت خود را به عنوان بازار دستگاههای پزشکی در آمریکای لاتین و یکی از بازارهای برتر دستگاههای پزشکی در جهان تقویت میکند.
صادرات تجهیزات پزشکی ایران به برزیل
در سال 2013، انجمن صنایع پزشکی برزیل (Abimo)، نرخ رشد 6% افزایش گردش مالی شرکت ها را برآورد کرد که 62 درصد از درآمد آنها حاصل فروش شرکتهای کوچک و متوسط بود که به تولید دستگاههای اولتراسونیک، پمپهای جراحی، دستگاههای لاپاراسکوپی تصویری، کاتتر، باطری قلب و دستگاههای ارتوپدی پرداخته بودند.
در سال 2018، جمعیت برزیل در حدود 210 میلیون نفر تخمین زده شده است. یکی از بزرگترین مزایای جمعیت شناسی برزیل، افزایش زیاد جمعیت سالم دارای قدرت کار به کل جمعیت در بین سالهای 2007 تا 2012 بوده است و همچنین افزایش قابل توجهی در حجم و قدرت خرید افراد متعلق به طبقه متوسط.
صادرات تجهیزات پزشکی ایران به برزیل
افزایش استفاده و موفقیت بازار تجهیزات پزشکی در کشور برزیل و به ویژه صنعت تجهیزات پزشکی تولید داخلی به شدت به سیاستهای دولت برمیگردد که هدف دولت و عزم آن، ارتقای استفاده از وسایل پزشکی تولید داخلی در کشور برزیل است و سیستم رگولاتوری کشور در حوزه سلامت نیز استانداردهای خود را تا سطح بالای بین المللی ارتقا داده است. بنابراین ورود به این بازار از طریق صادرات چندان ساده نیست. بخش اعظم بازار صادراتی برزیل را محصولات آمریکایی تشکیل میدهند و در برخی حوزهها تنها تامین کننده بازار هستند و کل واردات منحصر به ایشان میباشد. ژاپن نیز استراتژی سرمایهگذاری در خاک برزیل را در پیش گرفته و تقریبا 35% از تولیدات تجهیزات پزشکی خود را به خاک برزیل منتقل نموده است. بنابراین رقبا نیز بسیار سر سخت و با پشتوانه هستند.
پیشنهاد میشود این مقاله را مطالعه کنید: بررسی نحوه تثبیت جایگاه ژاپن در بازار وسایل پزشکی برزیل
علیرغم این مساله با نگاهی به وضعیت واردات تجهیزات پزشکی برزیل در سالهای اخیر متوجه خواهیم شد که در برخی گروه های کالایی، بازیگرانی هم سطح ایران صادرات خوبی به برزیل دارند. به عنوان مثال در سال 2017 میلادی کشور پاکستان در حدود 4.7 میلیون دلار ابزارآلات و تجهیزات مورد استفاده در جراحی به برزیل صادر نموده و حجم صادرات دستگاه های الکتروسرجری و چشم پزشکی این کشور به برزیل نیز قابل توجه است. همچنین ترکیه و مالزی به ترتیب 470 و 490 هزار دلار صادرات لوازم مصرفی در انتقال خون به برزیل صادرات نمودهاند. مالزی در بخش پروب و کاتتر بیش از 5 میلیون دلار صادرات به برزیل دارد. در سطح منطقه خاورمیانه کشور اسرائیل در سال 2014 میلادی بیش از 8 میلیون دلار دستگاه های اسپکت و گاماکمرا به برزیل صادرات داشته است.
صادرات تجهیزات پزشکی ایران به برزیل
در گزارشِ مطالعات بازار مفصلی که از وضعیت واردات انواع تجهیزات پزشکی به کشور برزیل بین سالهای 2013 و 2017 تهیه شده و از پایگاه صادراتی اکسپورا در بخش دانلودها ی وبسایت اکسپورا قابل دریافت است، می توان اطلاعات جامعی در خصوص تمام گروه های کالایی تجهیزات پزشکی و پتانسیل صادرات آنها بدست آورد که در دسترس علاقهمندان و تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی کشور قرار گرفته است.
تهیه و تنظیم: دپارتمان مطالعه بازار اکسپورا
کلمات کلیدی:
صادرات تجهیزات پزشکی ایران به برزیل , برزیل، تجهیزات پزشکی، صادرات، صادرات تجهیزات پزشکی، صادرات به برزیل، بازار برزیل، تجهیزات پزشکی ایران، استراتژی صادرات، حمایت از صادرات، آمریکای لاتین، مطالعه بازار، بازار صادراتی، صادرات هایتک، صادرات صنایع پیشرفته، اکسپورا، پایگاه توسعه صادرات جنوب شرق آسیا، جنوب شرق آسیا، پایگاه صادرات، آمریکای لاتین، صادرات پاکستانف صادرات اسرائیل، دستگاههای اولتراسونیک، پمپهای جراحی، دستگاههای لاپاراسکوپی تصویری، کاتتر، باطری قلب و دستگاههای ارتوپدی
پاسخی بگذارید